System Engineer Web

Location: antwerpen, antwerpen
Date Posted: 12-02-2018
Wij zoeken een ervaren System Engineer Web voor een langdurige opdracht in Antwerpen
Start: ASAP
 
 
TAAKOMSCHRIJVING:
Als teammember van het IT infrastructuur team ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de volledige websites.
Je begrijpt en volgt de markt(tendensen) binnen de online wereld. Je brengt technische/architecturale voorstellen ter verbetering van de actuele infrastructuur aan
en je begeleidt projecten binnen je domein. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het dagelijks beheer van de hosting omgeving.
Je zet infrastructuur componenten op en configureert ze om projecten te laten slagen met als doel de stabiliteit en performantie van de individuele componenten
alsook de algemene infrastructuur te verbeteren.
 
Je zorgt voor het opzetten van een monitoring omgeving, performance testen, het aanpakken van tickets, problemen en aanpassingen
en het afleveren van documentatie in samenwerking met andere operationele teams. Je bent verantwoordelijk voor support tijdens
incidenten en de communicatie met klanten en collega’s hierrond. Je neemt deel aan de 24/7 stand-by regeling na een inloopperiode.
 
PROFIEL:
· Je beschikt over een master diploma of gelijkwaardig door ervaring.
· Je hebt minimum 4 jaar ervaring in een ‘online’ omgeving, ervaring en interesse in het beheer van complexe, high-traffic websites.
· Je bent een communicatieve teamplayer die gericht problemen kan oplossen op een stressbestendige manier.
· Je bent Nederlandstalig met een basiskennis van Frans en hebt een goede kennis van Engels.
· Je bent thuis in een Windows server omgeving, maar je kan ook je weg vinden op een linux server.
· Complexe websites ( IIS 7 + SQL server) schrikken je niet af.
· Je hebt een goede kennis van netwerk en security (TCP/IP, Firewall, Loadbalancing,…) en van Hardware-, Database-, Website Administration.
· Je hebt een basiskennis van virtualisatie, storage technologie, Apache & Tomcat7, Powershell en frontend webtechnologieën.
 
Graag ontvang ik de cv’s met tarief en beschikbaarheid
Thanks! 
 
Interesse in deze vacature?
Contacteer Rob Peeters
rob.peeters@nxt-it.biz
T: 0494 89 02 70
 


 
or
this job portal is powered by CATS