functioneel analist

Location: oost-vlaanderen, oost-vlaanderen
Date Posted: 15-02-2018
Als functioneel analist ga je de vertaalslag vormen tussen de business en IT. Je analyseert de business requirements grondig, waarbij je niet terugdeinst om in dialoog te gaan met de interne klant om tot de kern van de zaak te komen, zodat je een duidelijk en correct beeld kan schetsen van de behoeften. Je schrijft deze requirements ook uit in user stories. Door jouw technisch inzicht kan je makkelijk de haalbaarheid inschatten en verwerken in je analyse. Je werkt nauw samen met het team van developers, die op basis van jouw analyse de ontwikkeling gaan doen. Je schrijft een manual uit en voorziet een training voor de eindgebruiker.
 
Je hebt sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden waardoor je binnen de verschillende business units makkelijk de nodige informatie verzamelt. Analytisch, pragmatisch, kritisch en efficiënt; het zijn allemaal termen die worden gebruikt om jou te omschrijven.
 
Je bent vertrouwd met werken in een Agile-omgeving en functioneert optimaal binnen deze context. Idealiter heb je ook interesse/ervaring met testing
 
Opdracht voor langere termijn en kan snel starten.
 
Interesse in deze vacature?
Contacteer Rob Peeters
rob.peeters@nxt-it.biz
T: 0494 89 02 70
 


 
or
this job portal is powered by CATS