Technical/System architect e-commerce (SAP Hybris) & CRM (Siebel)

Location: vlaams brabant, vlaams brabant
Date Posted: 17-04-2018
De system architect moet instaan voor een algemene verbetering van de technische organisatie en structuur omtrent hybris en zijn geconnecteerde systemen vanuit het DevOps team van IPXL.
Hij onderzoekt en verbetert de huidige integratie van systemen met hybris alsook de interne werking ervan.
 
De persoon heeft een grote kennis en ervaring binnen hybris en geschikt om organisatorische en performance gerelateerde issues te voorkomen/op te lossen.
Daarnaast is kennis van Siebel en Oracle een grote meerwaarde.
De persoon heeft ervaring met complexe en internationale organisaties en kan zich hierin flexibel opstellen.
 
De opdracht bestaat er enerzijds uit om het documenteren (/uitbreiden/actualiseren van bestaande documentatie) van de AS-IS IT infrastructuur binnen de onderneming omtrent hybris.
Gedurende deze opdracht wordt er ook verwacht dat verschillende aanbevelingen worden gemaakt om zowel op korte, middellange als lange termijn verbeteringen aan te brengen aan de systemen.
Anderzijds is het de verantwoordelijkheid van de systeem architect om te waken over de goeie uitvoering van de operationele hybris issues en hybris change requests.
Hierbij wordt er verwacht dat de systeem architect zowel op gedetailleerd als op highlevel niveau problem solving kan uitvoeren.
Tot slot ondersteunt hij/zij het management met technische vragen/opdrachten en inschattingen.
 
De systeem architect moet ook bijdragen in het verhogen van de huidige kennis binnen de groep. En meer bepaald in het uitschrijven van customer journeys, dependencies alsook naar het schrijven van test scenario’s om zo acceptance criteria achteraf te hebben/testen. Dit zal onze maturiteit binnen het team (en niet alleen voor 1 persoon) ten goede komen, en dus de efficiëntie verhogen. Dit kan op relatief korte termijn alvast verbeteringen met zich meebrengen.
 
Interesse in deze vacature?
Contacteer Rob Peeters
rob.peeters@nxt-it.biz
T: 0494 89 02 70
 


 
or
this job portal is powered by CATS